Revista care te menține sănătos

Știri

Au fost trasi la sorti castigatorii campaniei „Mos Craciun iti poate da o DACIA pentru inima ta”!

24 decembrie 2018
Share
Au fost trasi la sorti castigatorii campaniei „Mos Craciun iti poate da o DACIA pentru inima ta”!

In Ajunul Craciunului, Mosul a venit mai intai la Catena! Campania „Mos Craciun iti poate da o DACIA pentru inima ta”, aflata la cea de-a doua editie, si-a desemnat astazi castigatorii, in urma unei trageri la sorti transmise in direct la Romania TV. Gazda a fost inegalabilul si indragitul artist Adrian Enache, iar comisia de verificare a datelor de pe taloanele extrase a fost compusa din Alina Marinescu, director general Catena, Daniel Marin, director financiar Catena, Simona Chiric, avocat, si Paul Anghel, director Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului. Fericitii castigatori au fost extrasi astazi, din peste 9 milioane de taloane completate. Acestia sunt din Avrig, Filiasi, Bucuresti, Ramnicu Valcea, Caracal, Constanta si Curtea de Arges.

Castigatorii sunt asteptati in farmacii

In perioada urmatoare, castigatorii vor fi contactati telefonic pentru a li se oferi toate detaliile necesare si vor fi invitati in farmacii, cu cartea de identitate si bonul fiscal in baza caruia au completat talonul. Dupa confirmarea acestor date, castigatorii pot intra in posesia premiilor. In situatia in care castigatorii nu se prezinta in farmacii sau nu se pot identifica cu actele inscrise pe talon si bonul fiscal in baza caruia au completat talonul, se va apela la taloanele de rezerva, care au fost extrase, de asemenea, in direct la Romania TV, fiind validate de aceeasi comisie. Astfel, in cazul in care vor exista taloane castigatoare care nu se vor valida in farmacie, conform regulamentului, atunci se va apela la taloanele de rezerva, in functie de ordinea extragerii.

02

03

Nota pentru articolul «Au fost trasi la sorti castigatorii campaniei „Mos Craciun iti poate da o DACIA pentru inima ta”!»:4.50/ 5 (2 voturi)
Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.