Revista care te mentine sanatos

Stiri

Vremea rece nu inrautateste simptomele artritei

luni, 25 februarie 2013
Share

Foarte multe persoane care sufera de artrita spun ca vremea rece si umiditatea inrautatesc aceasta stare. Cercetatorii insa nu au putut dovedi aceste afirmatii, asa ca am putea crede si spune ca nu sunt fondate.

Schimbarile in ceea ce priveste presiunea barometrica si umiditatea ar provoca totusi anumite modificari la nivelul articulatiilor, resimtind o durere mai puternica, insa studiile care au urmarit persoanele cu artrita care s-au mutat din zonele cu clima rece in cele cu clima calda nu au inregistrat niciun fel de schimbari.

Si daca in trecut persoanele care sufereau de artrita erau sfatuite sa nu faca miscare, in prezent sfatul este acela de a continua sa faca exercitii fizice. De exemplu, exercitiile la piscina sunt un mod foarte bun de a incepe un program dedicat artritei. Asadar, terapia cu ajutorul apei poate fi foarte benefica. In plus, yoga si stretchingul aduc multiple beneficii.

Ruxandra Raica

Sursa: www.everydayhealth.com

Nota pentru articolul «Vremea rece nu inrautateste simptomele artritei»:4.00/ 5 (2 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate