Revista care te mentine sanatos

Stiri

Un plus de vitamine, minerale, igrediente naturale, cu noua gama Eurovita

marti, 5 octombrie 2010
Share

Eurovita lanseaza o noua gama, care include noua produse cu un continut echilibrat de vitamine, minerale si ingrediente naturale. Gama Eurovita Osteo Vitactiv include suplimente alimentare cu calciu si vitamina D3, în concentratii diferite, pentru a raspunde nevoilor diferite ale organismului.

Produsele sunt: Eurovita Osteo Vitactiv (pentru oase si dinti), Eurovita Osteo Vitactiv Forte (comprimate masticabile) si Eurovita Osteo Vitactiv Forte Efervescent (comprimate efervescente, ambele cu un continut de 1000 mg calciu si 20 µg vitamina D3). Celelalte produse din noua gama sunt Eurovita Magneziu 400 Plus Vitaminele C si E Efervescent, Eurovita Ginkgo Mental, Eurovita MemoExtend, Eurovita Concentrat de Omega-3, Eurovita Q10 VitalCel.

Nota pentru articolul «Un plus de vitamine, minerale, igrediente naturale, cu noua gama Eurovita»:3.50/ 5 (2 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate