Revista care te mentine sanatos

Stiri

Tumorile cerebrale ar putea fi tratate

miercuri, 26 octombrie 2011
Share

O echipa de cercetatori a descoperit un nou tratament pentru unele dintre cele mai agresive si frecvente tipuri de tumori cerebrale, atat in ceea ce ii priveste pe adulti, cat si pe copii.

Descoperirea este un adevarat succes, mai ales datorita faptului ca o astfel de afectiune a creierului este necrutatoare si se dezvolta extrem de repede, pacientul decedand in mai putin de un an. Studiile clinice ale unui medicament-minune, care ar putea reprezenta salvarea, sunt intr-un stadiu destul de avansat, tratamentul fiind disponibil abia peste cativa ani.

Medicamentul descoperit se va putea administra pe cale orala si va impiedica astfel decesul cauzat de o boala fatala, precum cancerul cerebral, prin stoparea cresterii tumorii si prin antrenarea imunitatii organismului.

Ruxandra Raica

Sursa: www.ninemsn.com

Nota pentru articolul «Tumorile cerebrale ar putea fi tratate»:4.00/ 5 (2 voturi)
tonica
2017-05-10T17:45:45+00:00

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate