Revista care te mentine sanatos

Stiri

Toate cazurile de cancer ar putea fi vindecate in viitor

marti, 21 august 2012
Share

Potrivit doctorului James Watson, unul dintre cei doi oameni de stiinta care au descoperit structura ADN-ului, patru din cinci cazuri de cancer vor putea fi vindecate in urmatorii zece ani.

„Cred ca ar trebui sa ne concentram asupra motivului pentru care nu reusim sa vindecam cancerul.

Daca am afla de ce nu suntem capabili sa il vindecam si daca am reusi sa gasim metode prin care sa reparam aceste greseli, atunci am avea o sansa. Oamenii care fac cercetari asupra cancerului nu incearca sa cunoasca totul despre boala si nu isi asuma riscuri”, a declarat Watson.

Omul de stiinta care tocmai a scris o lucrare stiintifica asupra cancerului, considera ca nu este importanta depistarea timpurie a bolii. „Cred ca trebuie doar sa fii capabil sa vindeci boala, pana la urma, fara a te ingrijora chiar de la inceputul ei. În plus, aceasta abordare ar fi mai ieftina”, a explicat el.

Cristina Ionescu

Sursa: Daily Mail

Nota pentru articolul «Toate cazurile de cancer ar putea fi vindecate in viitor»:5.00/ 5 (3 voturi)
#tags   \   , ,
tonica
2017-05-10T17:42:16+00:00

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate