Revista care te mentine sanatos

Stiri

Scapati de alergia la polen cu ajutorul unui simplu vaccin

13 septembrie 2012
Share

In urma unor teste realizate pe 30 de persoane care sufereau de reactii alergice la polen, s-a descoperit ca un vaccin administrat de sase ori in doua saptamani poate stopa aceste alergii.

Preparatul injectabil a fost realizat de catre cercetatorii britanici de la Imperial College din Londra, care urmeaza sa efectueze un alt trial pe 90 de persoane pentru a stabili daca respectivul vaccin poate opri chiar si stranutul, simptom specific alergiilor sezoniere.

In prezent, tratamentul alergiilor consta in administrarea de medicamente, in principal antihistaminice sau steroizi, iar in cazurile mai grave, tablete sau injectii cu diferiti alergeni pentru a stimula toleranta in timp la respectivele substante.

Paula Rotaru

Sursa: www.bbc.co.uk

Nota pentru articolul «Scapati de alergia la polen cu ajutorul unui simplu vaccin»:3.00/ 5 (2 voturi)
#tags   \   , ,

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate