Revista care te mentine sanatos

Noutati

Paranix spray, eficient impotriva paduchilor

4 octombrie 2013
Share

Sprayul Paranix pentru copii este foarte usor de folosit, fiind un real ajutor in eliminarea paduchilor de cap si oualor acestora, chiar de la primul tratament. Solutia are un principiu foarte usor de functionare: sufoca paduchii de cap si ouale acestora, omorandu-i in doar 15 minute!

Mai mult, Paranix nu contine insecticide, deci e non-toxic, asa ca parintii scapa nu doar de paduchi, ci si de grija ca acest produs va afecta sanatatea micutilor. Tot pentru ca nu contine insecticide, paduchii nu dezvolta in timp rezistenta la tratament. Astfel, ori de cate ori il vor folosi, va fi la fel de eficient!

Totodata, Paranix nu are miros, facand experienta mult mai usor de suportat atat pentru micuti, cat si pentru parinti! Pentru a fi eficient, trebuie sa pulverizati cu atentie Paranix pe parul uscat, de la aproximativ 10 cm distanta de par, in mod uniform, pana cand tot parul si scalpul sunt umezite. Apoi, masati bine de la radacini spre varfuri, acordand o atentie deosebita zonei gatului si celei din spatele urechilor. Lasati sa actioneze timp de 15 minute. Pentru a fi mai usor de utilizat, la achizitionarea sprayului Paranix, primiti si un pieptene cadou.

Disponibil in farmaciile catena

Nota pentru articolul «Paranix spray, eficient impotriva paduchilor»:2.88/ 5 (8 voturi)

1 comentariu pentru articolul “Paranix spray, eficient impotriva paduchilor”

  1. a**n** spune:

    Am foslosit acest spray si acum parul meu este foarte plin de ulei. Ce pot sa fac sa-si revina?


Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate