Revista care te menține sănătos

Noutăți

Anaftin® Gel calmeaza durerea

5 iulie 2016
Share

Anaftin® Gel contribuie la calmarea durerii provocate de leziunile bucale minore, cum ar fi cele din stomatita aftoasa, ulceratiile aftoase, precum si leziunile minore provocate de aparatele si protezele dentare. 

De asemenea, este indicat si pentru ulceratiile aftoase difuze. Anaftin® Gel contine polivinilpirolidona (PVP) si acid hialuronic, ce formeaza o pelicula protectoare ce adera la cavitatea bucala, protejand zonele afectate printr-o bariera mecanica. Amelioreaza, astfel, durerea provocata de terminatiile nervoase expuse. Acidul hialuronic si aloe veradin compozitie contribuie la vindecarea pe cale naturala a tesuturilor afectate.

Aplicati una sau doua picaturi de gel pentru a acoperi intreaga zona a ulceratiei sau a leziunii bucale. Nu atingeti leziunea cu limba timp de cel putin doua minute, pentru a permite formarea peliculei protectoare.

 

Disponibile in farmaciile sigla catena

Nota pentru articolul «Anaftin® Gel calmeaza durerea»:3.20/ 5 (15 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.

Sunt de acord cu politica de confidențialitate