Revista care te menține sănătos

Nefrologie si urologie

(P) Femannose N, eficienţă în tratarea infecţiilor urinare

15 octombrie 2021
Share
(P) Femannose N, eficienţă în tratarea infecţiilor urinare

Dacă cistita şi alte infecţii urinare nu vă dau pace, trebuie să încercaţi Femannose N, un dispozitiv medical, produs în Italia, o alternativă la tratamentul cu antibiotice. Pe bază de d-manoză naturală, acest produs neutralizează şi elimină din organism bacteria E. Coli, responsabilă de apariţia cistitei şi a altor infecţii urinare. Deja produsul este în topul preferinţelor femeilor din Europa, pentru că este eficient, sigur şi are un gust plăcut. Femannose N poate fi achiziţionat din farmaciile Catena din întreaga ţară! Mai multe informaţii despre produs pe catena.ro.

De ce să luaţi Femannose N

Femannose N este indicat în cazul cistitei acute fără complicații, cistitei recurente şi altor tipuri de infecții urinare fără complicații, atunci când se alege un tratament fără antibiotice.

Eficienţă1 şi satisfacţie – Femannose N tratează şi previne cistita şi alte infecţii urinare2. 97% dintre femeile care l-au folosit sunt satisfăcute de eficienţa Femannose N4. În plus, 1 pacientă din 2 nu se mai confruntă cu dureri după primele 24h5

Siguranţă1 – Nu provoacă rezistenţă la bacterii!

Gust – Gustul plăcut al Femannose N este apreciat de femei.

Avantaje – Nu conţine gluten şi lactoză, ceea ce îl face potrivit pentru diabetici, vegani şi vegetarieni. De asemenea, poate fi folosit şi de către femeile însărcinate şi pentru cele care alăptează, după consultarea medicului.

Poate limita utilizarea de antibiotice6

Disponibil fără prescripție medicală, în farmacii!

Femannose N

Modul de acţiune al Femannose N în lupta cu infecţiile urinare

Este important de menţionat faptul că Femannose N conţine exact cantitatea de d-manoză necesară pentru cele mai bune rezultate în tratamentul infecțiilor urinare. Cantitatea de 2 g de d-manoză per plic a fost stabilită în urma a numeroase studii şi cercetări.

  • D-manoza este transportată prin sânge, ajungând în final în vezica urinară, după administrarea conform indicațiilor din prospect.
  • Odată ajunsă la destinație, d-manoza se atașează de fimbria (structuri minuscule care se află pe suprafața Escherichia coli). Apoi, ajută la neutralizarea acestora.
  • În cazul bacteriilor E.coli care sunt deja prinse de țesuturi, d-manoza este foarte eficientă, acționând asupra acestora atunci când circulă de-a lungul uretrei. Astfel, datorită eficienţei d-manozei, bacteriile nu mai au cum să se atașeze de vezică şi sunt ulterior eliminate prin urină.

Ce spun cercetările despre Femannose N

Femeile din Germania, Elveția, Belgia, Franța şi Austria au declarat că acesta este tratamentul preferat de ele3, conform unei cercetări de specialitate. Acum, şi reprezentantele sexului frumos din România se pot bucura de efectele remarcabile ale Femannose N, în tratamentul infecţiilor urinare. O cercetare la care au participat peste 300 de femei, diagnosticate cu cistită recurentă1, a arătat beneficiile pe care Femannose N le are în cazurile de infecții urinare. Pacientele au fost împărțite într-un grup care nu a primit niciun fel de tratament, într-un grup în care a fost administrat tratament sub formă de antibiotice şi un al treilea grup care a primit tratament pe bază de d-manoză pentru infecții urinare. Rezultatele au arătat eficienţa terapiei cu d-manoză. După 6 luni, studiul a demonstrat că 61% dintre femeile din grupul fără tratament, respectiv 20,4% dintre femeile din grupul ce a primit tratament cu antibiotice au dezvoltat cistita, din nou. În cazul femeilor ce au primit tratament cu d-manoză, procentul recurenţei a fost de doar 14,6%. Aceste rezultate ne arată că tratamentul cu d-manoză în cazul infecțiilor urinare este sigur, natural şi nu are efecte adverse1!

Trataţi corect infecțiile urinare, uitaţi de mituri!

Când aveţi cistită sau alte infecţii urinare, toată lumea are un sfat. Dar nu toate sunt bune. Aici sunt câteva exemple: „Trebuie să bei 10 l de apă, pahar după pahar, merişoarele sunt bune sau yoga te ajută cu siguranță”. Dar adevărul este că aveţi nevoie de un tratament bazat pe studii științifice, care să arate siguranță și eficacitate. Și Femannose N a fost conceput de specialiști după multe cercetări, pentru a face exact asta!

Bibliografie:

1Kranjec B. Et al.; World J Urol (2014); 32: 79-84

2Prospectul produsului

3IMS IQWIA, Sell Out MAT Dec. 2019, combined data from 5 countries

4Studiu Yougov pentru Klosterfrau despre Femannose®N, 2018.

5Studiu Yougov pentru Klosterfrau, 2018

6Kranjec B. & al. (2014).

#tags   \  
Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.