Revista care te menține sănătos

Digestie

O inima sanatoasa iubeste mai mult! 2

15 mai 2024
Share

Farmaciile CATENA au lansat campania nationala „O inima sanatoasa iubeste mai mult!”, campanie care se va desfasura pana la sfarsitul lunii februarie.

„Campania O inima sanatoasa iubeste mai mult! doreste sa ofere clientilor nostri oportunitatea sa se informeze asupra riscurilor si posibilitatilor de preventie in cazul bolilor cardiovasculare”, a declarat farmacist Alina Marinescu, director general CATENA.

Conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii, in Romania, rata mortalitatii din cauza afectiunilor cardiovasculare este de 61% din numarul total de decese, fata de 37% media UE. In cadrul campaniei O inima sanatoasa iubeste mai mult! vor fi distribuite 200.000 de brosuri destinate constientizarii riscurilor datorate bolilor cardiovasculare, iar suplimentele nutritive cu scop preventiv vor avea reduceri speciale pana la finele lunii februarie. De „Ziua Indragostitilor”, pacientii nostri vor sti ce inseamna O inima sanatoasa iubeste mai mult! Problema principala a romanilor ramane inima. In acest scop, CATENA si-a propus sa fie „Farmacia Inimii”.

Prin programele sale, Catena doreste sa fie aproape de oameni si sa-i ajute in rezolvarea problemelor de sanatate.

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.