Revista care te menține sănătos

Știri

Grupul Fildas-Catena a primit Trofeul Galei Forbes 500 Business Awards 2022

19 octombrie 2022
Share
𝗚𝗮𝗹𝗮 𝗙𝗼𝗿𝗯𝗲𝘀 𝟱𝟬𝟬 𝗕𝘂𝘀𝗶𝗻𝗲𝘀𝘀 𝗔𝘄𝗮𝗿𝗱𝘀 2022, Forbes România, Catena, Fildas-Catena Grup,

Anca Vlad, fondatoarea și Președinta Fildas-Catena Grup, a fost premiată de revista Forbes, în cadrul Galei 𝗙𝗼𝗿𝗯𝗲𝘀 𝟱𝟬𝟬 𝗕𝘂𝘀𝗶𝗻𝗲𝘀𝘀 𝗔𝘄𝗮𝗿𝗱𝘀, eveniment ajuns la cea de-a zecea ediție și care a celebrat spiritul antreprenorial, inițiativa și performanța din businessul românesc.

Premiul a fost ridicat, în numele Ancăi Vlad, de Alexandru Vlad, Vicepreședinte al Fildas-Catena Grup.

„Vă mulţumesc din partea doamnei Preşedinte Anca Vlad şi a întregului Grup Fildas-Catena. Este un Grup unit, puternic şi profesionist, echipa fiind cea care, de fapt, a dus la aceste rezultate spectaculoase. Mama mea a reuşit să creeze cel mai mare Grup farmaceutic din România, punând accentul pe integritate, încredere, respect reciproc şi căldură. Acestea sunt valori foarte importante şi pentru mine, personal ţin foarte mult la ele şi sunt mândru că pot duce povestea mai departe.”, a declarat Alexandru Vlad.

𝗚𝗮𝗹𝗮 𝗙𝗼𝗿𝗯𝗲𝘀 𝟱𝟬𝟬 𝗕𝘂𝘀𝗶𝗻𝗲𝘀𝘀 𝗔𝘄𝗮𝗿𝗱𝘀 2022, Forbes România, Catena, Fildas-Catena Grup,

Cel mai important eveniment de business din România, 𝗚𝗮𝗹𝗮 𝗙𝗼𝗿𝗯𝗲𝘀 𝟱𝟬𝟬 𝗕𝘂𝘀𝗶𝗻𝗲𝘀𝘀 𝗔𝘄𝗮𝗿𝗱𝘀 2022, a reunit cele mai creative, mai curajoase și mai întreprinzătoare personalități de business din țară.

„Așa cum la olimpiade sportivii de elită au oportunitatea de a excela pe scena mondială, elita business-ului românesc excelează într-un mediu plin de provocări și de schimbări, iar în cadrul galei i-am recunoscut și premiat pe antreprenorii eroi care înglobează în activitățile lor spiritul olimpic!”, au precizat organizatorii evenimentului, la care Catena a fost Partener Platinum.

𝗚𝗮𝗹𝗮 𝗙𝗼𝗿𝗯𝗲𝘀 𝟱𝟬𝟬 𝗕𝘂𝘀𝗶𝗻𝗲𝘀𝘀 𝗔𝘄𝗮𝗿𝗱𝘀 2022, Forbes România, Catena, Fildas-Catena Grup,

„Valorile spiritului olimpic, când vorbim despre lumea afacerilor, sunt excelența, performanța, reziliența, adaptarea, dezvoltarea, respectul și prietenia pe care le arătăm celorlalți, la crearea eficienței organizaționale și la stimularea inovației în toate sectoarele economiei. Antreprenorii cu spirit olimpic reușesc să prospere, în ciuda provocărilor economice, prin activitatea lor reușind să susțină competitivitatea pe piața locală, europeană, globală”, au precizat editorii Forbes România.

Nota pentru articolul «Grupul Fildas-Catena a primit Trofeul Galei Forbes 500 Business Awards 2022»:5.00/ 5 (1 vot)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.

Sunt de acord cu politica de confidențialitate