Revista care te menține sănătos

Știri

Peste 12.000 de oameni au asistat la spectacolul de Craciun al lui Horia Brenciu

12 decembrie 2017
Share
Peste 12.000 de oameni au asistat la spectacolul de Craciun al lui Horia Brenciu

Primul spectacol de Craciun al lui Horia Brenciu, ce a avut loc la Sala Palatului, a fost un succes. Peste 12.000 de oameni s-au bucurat de muzica si umorul specifice artistului, in datele de 8, 9 si 10 decembrie.

La show-ul „Bine ati venit la primul Craciun impreuna!” au participat si HB Orchestra si HB Orchestra Big Band, iar artistul a cantat si impreuna cu Jeremy Ragsdale, Katerina Biehu si Adina Raducan de la X Factor. Printre numele mari care au urcat pe scena alaturi de Horia s-au numarat Horia Moculescu, Gabriel Cotabita, Aurelian Temisan si Feli. Un moment emotionat a fost interpretarea unei melodii in memoria indragitei actrite Stela Popescu, compusa de Horia Moculescu.

Melodii celebre au facut deliciul publicului

Alaturi de 22 de instrumentisti, Horia Brenciu a cantat peste 30 de melodii, pentru care a repetat mai mult de 1.000 de ore, pe parcursul a 7 luni. Show-ul „Bine ati venit la primul Craciun impreuna!” a fost impartit in doua spectacole. Daca prima parte a fost dedicata colindelor, ce-a de-a doua a fost axata pe melodii celebre, reinviind atmosfera specifica anilor ’50.

Printre melodiile care au avut cel mai mare succes la public s-au numarat „De ziua ta”, „Noapte de Craciun”, „That’s Amore”, „Un Craciun fericit”, „Jingle Bells”, „Feliz Navidad”, „Unforgettable” etc. Pe langa muzica, Horia Brenciu a oferit si momente caracteristice de umor gustate de public, precum fredonarea melodiei „The Bare Necessities”, din „Cartea junglei”.

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.