Revista care te menține sănătos

Mama și copilul

Gimnastica Intima Kriston – Sanatate feminina la superlativ!

1 iunie 2007
Share

Sanatatea si sportul sunt la moda. Piata abunda de o multitudine de sfaturi: cum sa ramai sanatoasa, in forma, atractiva, radianta.

Ne bucuram de serviciile saloanelor de infrumusetare, ale centrelor de fitness, primim sfaturi de alimentatie. Ne antrenam, ne punem in miscare tot corpul… cel putin asa credem. Exista insa o particica a corpului, doar cat palma de mare, de care tindem sa uitam complet. Da, ai ghicit! Este vorba de perineu sau, mai bine spus, muschiul planseului pelvic.

Perineul, un muschi esential
Perineul, aceasta placa musculara, este format din mai multe straturi care se suprapun reciproc, pozitionandu-se unul peste altul, intregindu-se si intrepatrunzandu-se in acelasi timp. Planseul este perforat de uretra, vagin si anus, fiecare dintre aceste orificii fiind inconjurate de muschi inelari. Acesta are un rol deosebit de important in a sustine organele interne abdominale, in nastere, evacuare si in sexualitate.

Pana in momentul in care perineul nu functioneaza bine, nici nu ne dam seama ca exista, iar cand apar probleme, ne panicam, nu stim ce putem face. Gimnastica Intima Kriston vine in completarea acestei lipse. Dincolo de exercitii de dezvoltare a rezistentei si coordonarii muschilor planseului perineal, prin aceasta metoda puteti obtine importante cunostinte de protectie a sanatatii feminine si de schimbare si optimizare a obiceiurilor de zi cu zi. Este o modalitate de prevenire si ameliorare a unor probleme ale abdomenului inferior (pierderi de urina; prolapsul vezicii si a uretrei, a uterului sau a rectului; hemoroizii; tulburari sexuale organice; tonicitate scazuta vaginal sau anal).

Puterea feminina izvoreste din interior!
Incepand cu luna mai puteti experimenta solutiile oferite de Gimnastica Intima Kriston, metoda care pana acum a fost bucuria a peste 100.000 de femei. Cartea poate fi achizitionata din librarii dupa data de 10 mai. Tot incepand cu aceasta data, va invit sa participati la un curs de 10 ore, unde, pe langa insusirea tehnicilor, avem timp sa vorbim pe indelete despre problemele noastre, ale femeilor! Haideti sa ne facem timp sa ne inveselim si sa ne fortifiem prin puterea noastra feminina!

Poti face gimnastica preventiva, de intretinere, de reabilitare, pre sau post natala, pentru menopauza, pentru pregatirea unei interventii chirurgicale sau pentru intretinerea post operatorie, pentru o sexualitate cat mai implinita. Nu există femeie care sa nu aiba nevoie de gimnastica intima zilnica! Un exemplar al acestei lucrari poate fi al dumneavoastra! Sunati la redactie pana la data de 15 mai si aveti sansa de a fi unul dintre cei trei castigatori!

MAGDÁS EMESE

Editorul versiunii in limba romana a cartii „Gimnastica Intima Kriston”

Antrenoare de Gimnastica Intima Kriston

0723.65.75.50

[email protected]

www.gimnasticaintima.ro

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.