Noutati

GH3 Evolution Ser si Crema antirid: ingrijire speciala pentru toate tipurile de ten

joi, 9 martie 2017
Share

Tranzitia graduala de la un sezon la altul poate lipsi, iar pielea se acomodeaza mai greu. Primavara reprezinta un anotimp al transformarii, poate fi un nou inceput, dar si momentul schimbarii programului de ingrijire a pielii.

Gerovital ne ofera doua solutii salvatoare: GH3 Evolution Ser concentrat cu Acid Hialuronic si GH3 Evolution Crema antirid concentrata cu Acid Hialuronic. Serul este bogat in acid hialuronic pur si lipozomal 6%, vitamina C lipozomala, SOD, GP4G si Trylagen, cuefecte anti-age, de umplere si netezire a ridurilor, de refacere a functiei de bariera a pielii si de hidratare intensa. Crema contine si ea acid hialuronic pur si lipozomal 3%, SOD, GP4G si Trylagen, cu aceleasi efecte antirid si de refacere a functiei de bariera a pielii.

Acidul hialuronic pur are efecte intensiv hidratante, actionand dual, prin refacerea rezervelor hidrice ale pielii si prin diminuarea pierderilor transepidermale de apa. 

Disponibile in farmaciile sigla catena

Nota pentru articolul «GH3 Evolution Ser si Crema antirid: ingrijire speciala pentru toate tipurile de ten»:5.00/ 5 (3 voturi)
tonica
2017-05-10T17:48:40+00:00

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Mentine-te
sanatos
in fiecare luna
catena
Mentine-te sanatos cu NEWSLETTERUL
Nu, multumesc