Revista care te mentine sanatos

Stiri

Femeile prea slabe pot avea probleme de fertilitate

28 octombrie 2011
Share

Deficitul ponderal in randul femeilor este adesea asociat cu o scadere a sanselor de a ramane gravide, chiar si prin fertilizarea in vitro. Pe langa faptul ca persoanele slabe au un nivel mai scazut de hormoni estrogeni, un studiu realizat de doctor Richard Sherbahn, specialist in probleme de fertilitate la Advanced Fertility Center din Chicago, SUA, arata ca in cazul femeilor subponderale, embrionul nu se implanteaza cu usurinta in uter deoarece ar exista mari sanse ca fatul sa sufere din cauza subnutritiei.

Studiul a fost realizat pe 2.500 de femei care au apelat la proceduri de fertilizare in vitro, ele fiind impartite in trei categorii: supraponderale, subponderale si cu greutate normala.

Cristina Ionescu

Sursa: Daily Mail

Nota pentru articolul «Femeile prea slabe pot avea probleme de fertilitate»:3.50/ 5 (2 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate