Revista care te mentine sanatos

Revista Farmacia Ta

Farmacia Ta – septembrie 2017

4 septembrie 2017
Share
Farmacia Ta – septembrie 2017 Pentru unii, luna septembrie este sinonima cu inceputul scolii, pentru altii, cu venirea toamnei. Insa, pentru toti septembrie ar trebui sa functioneze si ca reminder: cum stau cu imunitatea? Este adevarat ca de imunitate ar trebui sa ne ingrijim tot anul, dar pentru ca vremea rece „bate la usa”, nu strica nimanui sa-i acorde o atentie sporita. Un motiv in plus este si inceperea scolilor, de unde copiii sau nepotii se intorc, de multe ori, cu „daruri” pentru toata familia. Celor care privesc intrarea copiilor in comunitate ca pe o cale de imunizare, le reamintim ca aceasta se poate obtine si pe cai mai usoare. Toamna inseamna si alergii de sezon. Cum, de multe ori, simptomele alergiilor se pot confunda cu cele ale unei raceli, expertii revistei Farmacia Ta te invata cum sa le deosebesti pentru a le putea trata corect. In editia de septembrie a revistei Farmacia Ta te poti delecta cu un interviu cu prietenii de la Antena 1, Diana Munteanu si Florin Ristei. Afla ce pasiuni comune au, dar si ce inseamna pentru ei un stil de viata sanatos.

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate