Revista care te menține sănătos

Analize medicale

Diagnostic si terapie prin biorezonanta

31 mai 2007
Share

Foarte simplu si fara riscuri – numai 15-20 de minute dureaza consultatia cu aparatura ultramoderna de biorezonanta. Datele sunt inregistrate prin intermediul unui semnal sonor de intensitati si frecvente diferite. Imaginile inregistrate sunt interpretate, determinandu-se apoi compatibilitatea cu diferite medicamente, alimente, produse naturale etc.

Metoda noua de diagnostic rapid, biorezonanta este o investigatie neinvaziva si fara emisie de radiatii, folosita pentru a examina starea de sanatate a diferitelor organe, tesuturi sau chiar celule. Se stie ca orice substanta emite energie electromagnetica proprie, iar aceste aparate inregistreaza undele si le compara cu valorile normale pe care ar trebui sa le aiba un organism sanatos.

In cazul in care sunt depistate valori anormale, aceste aparate le pot corecta. Orice tulburare sau boala reprezinta o oscilatie electromagnetica dizarmonioasa care produce un blocaj ce poate fi corectat prin oscilatii electromagnetice de semn opus.
Cu ajutorul biorezonantei se pot descoperi tulburari in stadiu incipient care nu au fost semnalate clinic sau prin analize de laborator. Pe de alta parte, se pot obtine informatii despre stadii ale unor boli cunoscute sau tratate anterior.

Dispozitivul semnaleaza predispozitiile organismului catre anumite boli ce ar putea aparea in viitor.

Avantajele biorezonantei
Se obtin informatii referitoare la disfunctiile fiecarui organ; Sunt identificate necesitatile de baza ale organismului: hidratare, factori nutritivi (vitamine, minerale), necesitatea de refacere prin somn, de relaxare; Sunt depistati factorii agresori (de stres) si in ce masura organismul testat poate raspunde acestor factori; Este evaluata starea glandelor endocrine, a metabolismului glucidic, lipidic si proteic; Se testeaza compatibiliatea pacientului cu diferite alimente, medicamente sau produse naturale. Functiile organismului sunt corectate prin neutralizarea functiilor patologice si restabilirea celor fiziologice, modificarile petrecandu-se la nivel de celula. Pentru a formula un diagnostic cat mai exact este nevoie si de rezultatul celorlalte investigatii de laborator sau imagistice.

Desi este neinvaziva si lipsita de efecte secundare, aceasta metoda este contraindicata celor care poarta stimulator cardiac.

Lucia Comanescu

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.