Revista care te menține sănătos

Analize medicale

Angiotermografia depisteaza tumorile la san

1 aprilie 2010
Share

Angiotermografia dinamica (DATG), una dintre cele mai inovatoare aparaturi pentru diagnosticarea si prevenirea tumorilor la san, a fost prezentata in premiera in Romania la Institutul Oncologic „Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu”.

Datorita acestei tehnici medicale inovatoare si sigure, vor putea creste sansele de a depista maladia, dar si de a vindeca si reintegra in societate persoana afectata de aceasta boala. Astfel se reuseste evitarea invaliditatii, mutilarii corporale, folosirii unor proteze mai mult sau mai putin eficiente si estetice, ce pot duce in mare parte a cazurilor la frustare, epuizare psihica.
DATG este clasificata in categoria de termografie de contact, certificata de catre Comunitatea Internationala de Stiinta. Este o tehnologie ce permite obtinerea de mai multe informatii, nu doar identificand cantitatea de caldura emanata de san, ci si fotografiind microcirculatia glandelor mamare la o rezolutie de cativa microni.

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.