Revista care te menține sănătos

Imunitate

Copilaria, cel mai frumos cadou – VIDEO

27 februarie 2019
Share


Deschide videoclipul
Scopul campaniei „Copilaria, cel mai frumos cadou” este de a informa parintii si publicul larg despre importanta si beneficiile vaccinarii, care salveaza milioane de vieti anual in intreaga lume.

Ministerul Sanatatii impreuna cu UNICEF au lansat Campania de promovare a vaccinarii, iar ambasadorii nationali ai UNICEF in Romania, precum si alti lideri de opinie vor sprijini de asemenea acest demers.

„Vaccinurile sunt sigure si eficiente. Parintii si tutorii trebuie sa fie informati despre beneficiile vaccinurilor si despre locurile unde isi pot vaccina gratuit copiii, pentru a putea sa le ofere acestora cel mai frumos cadou, Copilaria. In Romania, campaniile nationale de comunicare trebuie consolidate, iar rata de acoperire vaccinala trebuie imbunatatita. Absenta vaccinarii duce la reaparitia unor boli ce pot fi usor prevenite prin aceasta masura”, a spus Pieter Bult, Reprezentantul UNICEF in Romania.

O copilarie fericita, in care copilul sa poata explora mediul inconjurator, sa se joace, sa se bucure de libertate si totodata sa fie in siguranta, este cel mai frumos cadou pe care il poate oferi un parinte. Vaccinurile ii ajuta pe parinti sa ofere acest dar.

Nota pentru articolul «Copilaria, cel mai frumos cadou – VIDEO»:5.00/ 5 (1 vot)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.

Sunt de acord cu politica de confidențialitate