Revista care te mentine sanatos

Stiri

Copii imbolnaviti de internet – studiu UNESCO

2 februarie 2013
Share

Un studiu UNESCO arata ca aproape 40% dintre copiii de pana la trei ani intra zilnic pe internet si mai stau si cateva ore in fata televizorului. Din cauza timpului petrecut cu ochii in calculator, multi nu mai pot fi atenti la oamenii din jur, nu mai vor sa stea de vorba cu nimeni si au multe probleme asociate cu dependenta, intarziere mintala, obezitate, tulburari de vedere.

Speriati, tot mai multi parinti merg cu cei mici la neuropsihiatru.

In aceasta situatie, este de mare folos encefalograma, care dezvaluie concret o parte dintre probleme, iar in urma ei poate fi impus tratamentul corespunzator. Medicii insista ca recuperarea acestor copii sa fie un efort constant, al intregii familii, fiindca numai printr-o schimbare radicala a stilului de viata se pot rezolva problemele.

Cristina Ionescu

Nota pentru articolul «Copii imbolnaviti de internet – studiu UNESCO»:3.50/ 5 (2 voturi)
#tags   \   , , ,

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate