Revista care te mentine sanatos

Stiri

Cele mai comune afectiuni oculare, cel mai eficient tratament

28 martie 2011
Share

Intr-o formula grafica perfectionata si un continut dedicat educarii medicale a publicului intr-un limbaj accesibil, noua versiune a site-ul oficial www.eye.ro include cele mai relevante date din istoria de 15 ani a primului centru privat de microchirurgie oculara din Romania.

Prin diseminarea unor bogate informatii legate de bolile ochiului, noul concept al site-ului vizeaza educarea medicala a pacientului si constientizarea de catre public a importantei intelegerii informatiilor esentiale din domeniul oftalmologiei. O sectiune importanta este dedicata descrierii principalelor afectiuni si boli oculare, precum si a analizelor si operatiilor care se efectueaza in clinica.

Nota pentru articolul «Cele mai comune afectiuni oculare, cel mai eficient tratament»:2.50/ 5 (2 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate