Revista care te menține sănătos

Știri

CATENA, partener principal al L’Étape Romania by Tour de France!

27 mai 2022
Share
CATENA, partener principal al L’Étape Romania by Tour de France!Reprezentantii CATENA impreuna cu staff-ul L'Etape Romania by Tour de France

Legendarul eveniment dedicat pasionaţilor de ciclism, L’Étape by Tour de France, va include în premieră, începând cu acest an, și ediția L’Étape Romania. Catena va fi partener principal al evenimentului ce se va desfășura în zilele de 27 și 28 august 2022, la București.

Turul Franței este cea mai renumită cursă de ciclism din lume, urmărită în fiecare an cu pasiune de milioane de fani din întrega lume. Prima ediţie a legendarului eveniment sportiv a avut loc în 1903. Iar conceptul L’Etape by Tour de France s-a născut în 1993, din dorința de a da o șansă cicliștilor amatori de a trăi astfel de experiențe unice.

Rezervă online şi ridică din cea mai apropiată farmacie Catena suplimentul alimentar Tonico Forte, care combate oboseala, întăreşte rezistenţa organismului şi sprijină procesul de învăţare şi memorare.

Evenimentul de lansare a L’Étape Romania by Tour de France a avut loc la Ambasada Franței din Capitală și a marcat un moment important în istoria noastră sportivă: România este a 20-a țară care se alătură marii familii a acestui brand emblematic.

La eveniment au fost prezenți, printre alții, Excelența Sa Laurence Auer, Ambasadoarea Franței în România, Carol-Eduard Novák, Ministrul Tineretului și Sportului, Tudor Ștefan Mocuța, CEO MPG, Kévin Quiniou, Head of L’Étape by Tour de France – Amaury Sport Organisation (ASO), Antoine Quiers, Project Manager L’Etape by Tour de France, Daniel MARIN, Director Financiar Fildas-Catena Group, Daniel Enache, Director Catena Bucureşti, Daniel Ioniţă, Manager Suport IT.

ciclism, L’Étape by Tour de France, L'Étape România, Catena,
Daniel Enache Director Filiala CATENA Bucuresti

Catena susţine Campionii!

Catena – Farmacia inimii este partenerul principal al acestui eveniment de mare anvergură, atât de important pentru București, dar și pentru România, o competiție destinată atât cicliștilor cu experiență, cât și amatorilor din țară și din străinătate.

La 22 de ani de existență, Catena, un brand autentic românesc, susține un brand iconic cu o istorie de aproape trei decenii” – a declarat Daniel Enache, Directorul Filialei Catena Bucureşti. ”Ne bucurăm să facem parte din marea comunitate sportivă a unui brand de notorietate mondială, susținând pasiunea şi excelența în sport. Suntem convinși că, pe lângă componentele de competiție și motivație, L’Étape România by Tour de Franceva reuși, cu fiecare ediție în parte, să transforme pasiunea pentru ciclism într-o stare de spirit, într-un limbaj al stilului de viață sănătos. Și pentru că ne dorim ca toți cei pasionați de sport să transmită acest mesaj al vieții echilibrate și sănătoase, Catena- Farmacia inimii s-a alăturat ca partener principal al acestui proiect îndrăzneț, plin de adrenalină și emoție”.

Un moment deosebit a fost înmânarea tricoului de ciclism cu însemnele cel mai mare și mai titrat club polisportiv al unei companii din România, Catena Racing Team reprezentanţilor L’Étape by Tour de France, Kévin Quiniou și Antoine Quiers.

L’Étape by Tour de France este lider mondial în evenimente de ciclism cu participare în masă, cu evenimente desfășurate în 20 de țări în 2022 și cu 26 de evenimente globale. Acest eveniment oferă posibilitatea cicliștilor amatori de a concura sau de a pedala pe o etapă a Turului Franței, cel mai faimos eveniment sportiv anual, chiar la ei acasă.

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.