Revista care te mentine sanatos

Stiri

Aparat magnetic pentru tratarea migrenelor

8 martie 2010
Share

Milioane de oameni care sufera din cauza migrenelor si-ar putea gasi in sfarsit linistea dupa ce cercetatorii au inventat un aparat magnetic pentru tratarea lor.

De marimea unui uscator de par, aparatul trebuie tinut in spatele capului la primul semn de aparitie a unei migrene. Cand este apasat butonul, dispozitivul elibereaza doua unde electromagnetice care scurtcircuiteaza „furtuna electrica” din creier responsabila pentru durerile si celelalte senzatii oferite de migrene, scrie Daily Mail. Potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii, migrenele afecteaza o persoana din opt, iar medicamentele nu sunt eficiente in cazul tuturor. Astfel, dispozitivul electromagnetic ar putea sa ajute milioane de oameni care il vor putea folosi chiar acasa de cate ori au nevoie.

www.dailymail.co.uk

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate