Revista care te menține sănătos

Alergii și intoleranțe

Alergiile si influenta lor asupra vietii

1 aprilie 2007
Share

Alergiile, fenomen ce se manifesta la nivel mondial, scad drastic calitatea vietii afectând puterea de concentrare, calitatea somnului, puterea de a invata, productivitatea si sunt un potential pericol de accidente de munca. Principalele afectiuni alergice cu o arie larga de raspândire sunt rinita alergica, astmul bronsic, dermatita atopica, urticaria, conjunctivita alergica si reactiile anafilactice.

Claritine este un produs antihistemic fara efect sedativ, care se poate elibera fara prescriptie medicala si care amelioreaza rapid si eficient simptomele rinitei alergice sezoniere (pruritul nazal si ocular, rinoreea, stranutul), cele ale urticariei cornice (prurit, roseata, numarul si dimensiunile elementelor cutanate) si cele ale dermatitei atopice. Acest medicament blocheaza histamina, substanta ce provoaca toate aceste efecte neplacute pe care anumiti alergeni (polenul, parul de animale, acarienii, mucegaiurile, componente ale unor alimente gen lapte, oua, capsune, alune, veninul unor insecte si anumite substante chimice) le au asupra persoanelor alergice.

Irina Chelarescu

Nota pentru articolul «Alergiile si influenta lor asupra vietii»:3.00/ 5 (4 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.

Sunt de acord cu politica de confidențialitate