Revista care te mentine sanatos

Stiri

Al IV-lea Congres National de Psihiatrie

26 octombrie 2011
Share

Asociatia Romana de Psihiatrie si Psihoterapie, Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” si Centrul National de Sanatate Mintala si Lupta Antidrog au organizat la Bucuresti, Palatul Parlamentului, cel de-al IV-lea Congres National de Psihiatrie (CNP 2011), in perioada 19-22 octombrie.

In cadrul Congresului au fost punctate atat contributii stiintifice originale, schimburi de idei si experiente clinice de orientari si durate diferite privind tulburarile afective, anxietate si tulburarea obsesiv-compulsiva, educatia in psihiatrie, sanatate mintala si literatura, psihiatria si sexualitatea, schizofrenia, cat si principalele probleme cu care se confrunta psihiatria.

CNP a reprezentat si momentul lansarii oficiale a Congresului Regional al Asociatiei Mondiale de Psihiatrie (WPA 2013), ce va fi organizat in premiera la Bucuresti, Palatul Parlamentului, in perioada 10-13 aprilie 2013. Avand ca tema „Integrarea sanatatii mintale si a ingrijirii primare pentru Europa de Sud-Est si Eurasia”, Congresul Regional WPA va reuni specialisti din domeniul sanatatii mintale, sanatatii publice si managementului sanitar, in incercarea de a pune bazele unui sistem sanitar unitar la nivel regional.

Cei 876 de participanti inscrisi la CNP au avut prilejul sa asiste la prelegeri sustinute de 60 de specialisti romani si straini, personalitati renumite pe plan national si international.

Nota pentru articolul «Al IV-lea Congres National de Psihiatrie»:2.00/ 5 (2 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate