Revista care te mentine sanatos

Stiri

A ajuns si la noi terapia prin sunet, metoda antica de tratament

17 decembrie 2012
Share

Sunetele produse chiar de pacienti au un rol benefic si vindecator. Terapria prin sunet este o metoda de tratament folosita inca din vremea vechilor dinastii chineze.

Cunoscuta si aplicata cu succes de multi ani in spitalele din Statele Unite, China si Japonia, in prezent recurge la ea pentru ameliorarea/vindecarea afectiunilor reumatice sau respiratorii si un medic de la Sanatoriul din Mangalia, care s-a specializat in prealabil in China.

Terapia presupune multa concentrare pentru ca sunetele emise de corp sa se imbine perfect cu miscarile de respiratie. Specialistii considera ca aceste tehnici vin in ajutorul medicinei traditionale, intrucat sprijina organismul sa se echilibreze.

Cristina Ionescu

Nota pentru articolul «A ajuns si la noi terapia prin sunet, metoda antica de tratament»:4.00/ 5 (2 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate