Revista care te menține sănătos

Noutăți

UroSuport Forte – Susţine sănătatea tractului urinar

11 martie 2022
Share
UroSuport Forte,

UroSuport Forte este un produs natural, cu o formula complexă; care face ca lupta cu infecţiile urinare şi alte probleme ale tractului urinar să fie câştigată mult mai uşor.

UroSuport Forte este un supliment alimentar ce conţine extracte de merişor (afin american) şi de Hibiscus în combinaţie cu albastru de metilen şi D-manoză. Datorită numeroaselor proprietăţi antimicrobiene, antiinflamatoare şi diuretice, merişorul este considerat un antibiotic natural. D-Manoza (un zahăr natural) este recomandată în special în infecţiile cu E. coli, deoarece inhibă procesul de aderare a bacteriei la epiteliul vezicii urinare. Astfel, contribuie la scăderea recurentelor ITU şi la ameliorarea simptomelor lor. Hibiscusul produce acidifierea urinei şi prevenire astfel dezvoltarea bacteriilor.

Disponibil în farmaciile

Nota pentru articolul «UroSuport Forte – Susţine sănătatea tractului urinar»:4.13/ 5 (8 voturi)
#tags   \  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.

Sunt de acord cu politica de confidențialitate