Revista care te mentine sanatos

Stiri

Synevo – Un nou laborator de testare medicala

vineri, 3 decembrie 2010
Share

Synevo, una dintre cele mai puternice retele de laboratoare private, a inaugurat la Bucuresti, pe 2 decembrie 2010, cel de-al 13-lea laborator de investigare a problemelor medicale din Romania.

Acesta este dotat cu echipamente unice in Romania: platforma completa de citologie in mediu lichid, care aduce ca noutate exclusiva analiza computerizata a imaginii, crescand cu peste 60% detectia leziunilor cu risc crescut implicate in aparitia cancerului de col uterin, in numai 7 zile(Realizarea investigatiilor in mediul lichid prezinta o serie de avantaje, precum: optimizarea recoltarii probelor, standardizarea si imbunatatirea prelucrarii si colorarii, diminuarea timpului necesar interpretarii corecte a rezultatelor); kitul complet de teste pentru mentinerea sanatatii femeii: testul papanicolau si testarea HPV, dublu si triplu test pe Delfia Xpress, gama completa de teste in diagnosticarea infectiilor si bolilor grave; doua teste necesare in identificarea cauzelor infertilitatii masculine prin testul MAR si testul de depistare a microdeletiilor pe cromozomul Y.

Desi in aceste laboratoare se poate realiza un numar de 1.200 de teste, ele nu se folosesc la capacitatea maxima din cauza ca fondurile provenite de la Casa de Asigurari sunt insuficiente, acoperind cheltuielile numai pentru 100 de teste. In concluzie, se urmareste o cat mai corecta si eficienta diagnosticare bazata pe tehnologie avansata.

Synevo, sub vechea denumire de Rombel, a intrat in patrimoniul grupului suedez Medicover incepand cu anul 1997, moment prielnic pentru extindere si achizitionare a unor tehnologii unice la noi in tara.

Nota pentru articolul «Synevo – Un nou laborator de testare medicala»:3.00/ 5 (3 voturi)
tonica
2017-05-10T15:10:11+00:00

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate