Revista care te mentine sanatos

Remedii naturale

Sucul de afine are proprietati antibacteriene

1 aprilie 2010
Share

Atat afinele, cat si sucul de afine pot proteja cavitatea bucala impotriva bacteriilor. Sucul de afine este cunoscut pentru efectele benefice asupra vezicii urinare, datorita capacitatii de distrugere a bacteriilor care se gasesc pe peretele vezicii.

In cavitatea bucala insa, bacteriile sunt omniprezente. Studiile din laboratoare au aratat ca sucul de afine impiedica fixarea bacteriilor pe smaltul dintilor. Mai mult, se pare ca acelasi suc de afine previne instalarea tartrului pe suprafata dintilor. Tartrul este una dintre principalele cauze ale aparitiei afectiunilor gingivale. Descoperirea oamenilor de stiinta americani poate fi folosita pe viitor la fabricarea unor paste de dinti sau ape de gura mai eficiente, care sa previna aceste probleme.

Sursa: www.dailymail.co.uk

Nota pentru articolul «Sucul de afine are proprietati antibacteriene»:5.00/ 5 (2 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate