Revista care te menține sănătos

Știri

Stela Popescu pleaca la bai!

8 mai 2013
Share

In urma extragerilor care au avut loc pe data de 22 aprilie, ne-a atras atentia numele unuia dintre cei 600 de castigatori ai campaniei “Catena te trimite la bai”: doamna Stela Popescu. Nu, nu actrita Stela Popescu, ci o doamna de 65 de ani din Giurgiu, fosta educatoare, cu un respect deosebit pentru invatamant, sotul doamnei fiind si el profesor de chimie. Iar coincidentele abia incep, pentru ca domnul Popescu a facut armata impreuna cu nimeni altul decat maestrul Alexandru Arsinel.

Credeati ca nu se poate mai mult? Ei bine, dincolo de pasiunea multor membri ai familiei castigatoarei noastre pentru chimie si farmacie, una dintre nepoatele familiei este studenta la Facultatea de Farmacie si potentiala angajata Catena, daca ar fi sa respecte dorinta doamnei. Dupa cum vedeti, relatia dintre doamna Popescu si farmaciile Catena este una de lunga durata. Asta o face sa ne spuna cu drag: “Catena este farmacia mea de suflet“.

Probabil va intrebati care este reactia oamenilor cand vad buletinul doamnei Stela Popescu sau de cate ori i s-a intamplat sa fie intrebata daca este ruda cu indragita actrita, al carei fan infocat este. Ei bine, da, aceasta este reactia de care are parte castigatoarea noastra, chiar daca intre dumneaei si vedeta nu exista decat o simpla coincidenta de nume.

 “Si eu, si familia mea o indragim foarte mult pe doamna Stela Popescu. Iubim emisiunile in care apare si mereu ne impresioneaza cu frumusetea si modul ei de a se face iubita, placuta”, ne marturisea castigatoarea concursului “Catena te trimite la bai”.

In concluzie, o felicitam pe castigatoarea noastra si ii dorim sejur odihnitor, timp de 6 zile, in frumoasele statiuni balneo ale tarii noastre.

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.