Revista care te mentine sanatos

Stiri

Slabitul poate fi contagios

1 martie 2012
Share

Pacientii supraponderali pierd din greutate atunci cand sunt sustinuti de persoane care au obiective similare. Aceasta este concluzia la care au ajuns specialistii de la Universitatea Brown, din SUA. In urma unui studiu realizat in acest sens, ei au scos la iveala faptul ca dorinta de a slabi este molipsitoare.

Mai mult, apartenenta la o retea de socializare ii stimuleaza moral pe oameni si ii incurajeaza sa faca eforturi pentru a-si mentine o dieta corespunzatoare. „Noi toti suntem influentati de cei din jurul nostru, asa ca, daca reusim sa valorificam aceasta presiune pozitiva, putem crea un mediu social care sa ii incurajeze pe obezi sa piarda din greutate”, a declarat profesorul Tricia Leahey, de la Universitatea Brown.

Cristina Ionescu

Sursa: Daily Mail

Nota pentru articolul «Slabitul poate fi contagios»:5.00/ 5 (3 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate