Revista care te mentine sanatos

Noutati

Sarurile de rehidratare, remediu rapid si eficient

luni, 5 noiembrie 2012
Share

Deshidratarea apare atunci cand corpul pierde prea multe lichide (cand aportul de apa este oprit sau cand organismul pierde cantitati mari de apa prin diaree, transpiratie, varsaturi). In mod normal, corpul absoarbe lichid din sange sau alte tesuturi ale organismului.

Astfel, in momentul in care organismul este deshidratat, nu mai poate asigura necesarul de lichid pentru ca sangele sa circule normal, iar pacientul poate intra in acest caz in stare de soc.

Deshidratarea poate aparea la orice varsta, dar este foarte periculoasa in cazul varstnicilor, copiilor sau nou-nascutilor. Sarurile de rehidratare orala au rolul de a compensa rapid pierderea de minerale si lichide. Prin compozitia lor, ajuta la corectarea dezechilibrului electrolitic. Se adauga un plic de pudra in 200 ml (un pahar) de apa fiarta si racita.

Produsul este disponibil in farmaciile Catena.

Nota pentru articolul «Sarurile de rehidratare, remediu rapid si eficient»:4.50/ 5 (2 voturi)
tonica
2017-05-10T17:42:18+00:00

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate