Revista care te mentine sanatos

Noutati

Pielea mereu tanara cu crema anti-aging se tine

10 aprilie 2014
Share

Complexul nutritiv al acestui produs a fost creat pentru a regenera si proteja pielea, actionand atat la suprafata, cat si in profunzime, utilizand proprietatile sarurilor minerale si aminoacizilor din namolurile terapeutice (extract Pell Amar).

Aminoacizii au rolul de a hrani si regenera celulele tesuturilor si structurii musculare. Extractul Pell Amar ajuta la pastrarea functiilor pielii supuse diversilor factori de stres cotidian. Coenzima Q10 are rolul de a mentine in actiune mecanismul natural de aparare impotriva radicalilor liberi. Extractul din frunze de patlagina favorizeaza producerea colagenului, iar cel de galbenele in ulei de soia nemodificat genetic are un rol important in franarea proceselor de imbatranire a pielii.

Disponibil in farmaciile catena

Nota pentru articolul «Pielea mereu tanara cu crema anti-aging se tine»:3.67/ 5 (3 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate