Revista care te mentine sanatos

Stiri

Noua gama de lactate usoare Tnuva Slim

4 martie 2011
Share

Tnuva a lansat o noua gama de produse lactate usoare pe piata romaneasca a iaurturilor premium, Tnuva Slim.
Noutatea adusa de aceasta gama este ingredientul minune, inulina, o fibra solubila alimentara extrasa din radacina de cicoare. Dr. Lygia Alexandrescu, specialist in nutritie, a declarat ca „Inulina este un aliat de nadejde in dieta de slabire si in mentinerea greutatii”, oferind senzatia de satietate pentru o lunga durata. In plus, inulina ofera si alte beneficii: ajuta la prevenirea osteoporozei si la mentinerea sanatatii colonului si combate constipatia. De asemenea, poate fi consumata si de persoanele cu diabet, avand un impact minim asupra nivelului glicemiei.

Produsele care alcatuiesc noua gama sunt: iaurtul Tnuva Slim (1,8% grasime), branza proaspata Cottage Tnuva Slim (2% grasime), laptele Tnuva Slim (0,5% grasime), plus doua produse care contin inulina – iaurtul Tnuva Slim cu fibre (1,8% grăsime) şi iaurtul de baut Tnuva Slim cu fibre (1% grăsime).

Nota pentru articolul «Noua gama de lactate usoare Tnuva Slim»:4.33/ 5 (3 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate