Revista care te mentine sanatos

Stiri

Lemnul-dulce, remediu impotriva melanomului?

14 Octombrie 2013
Share

Lemnul-dulce ar putea detine cheia impotriva celei mai periculoase forme de cancer de piele. Cercetarile efectuate in Statele Unite ale Americii au identificat in timpul testelor de laborator un compus intalnit in radacina lemului-dulce care ar incetini dezvoltarea celulelor canceroase. Acest compus ar putea ajuta la combaterea melanomului malign.

Expertii de la Universitatea din Minnesota au descoperit ca ingredientul numit Isoangustone A prezinta mai multe beneficii si nu are efecte secundare.

In cadrul acestui studiu, expertii au extras ingredientul amintit mai sus si l-au aplicat pe celulele canceroase. Compusul a incetinit ritmul in care celulele specifice melanomului se reproduceau prin blocarea eliberarii anumitor proteine. Lemnul-dulce este deja un remediu cunoscut impotriva herpesului. Radacina de lemn-dulce poseda proprietati antiinflamatoare si anticanceroase.

Ruxandra Raica

Sursa: dailymail.co.uk

Nota pentru articolul «Lemnul-dulce, remediu impotriva melanomului?»:3.00/ 5 (2 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate