Revista care te mentine sanatos

Stiri

Laptele ar putea preveni diabetul zaharat tip 2

16 septembrie 2011
Share

Adolescentii ar putea fi mai feriti de aparitia diabetului tip 2 decat adultii daca isi fac un obicei din a consuma cu regularitate lapte. Cercetatorii au descoperit cu putin timp in urma ca tinerii care beau lapte vor continua acest obicei si la varsta adulta, prevenind o astfel de afectiune. Pe de alta parte, cei care nu consuma lapte, sunt mult mai expusi.

Studiul, realizat de carte Universitatea Harvard, a confirmat faptul ca femeile care au baut lapte in anii adolescentei prezinta un risc mai scazut de diabet decat cele cu un aport redus de lactate. Laptele contine substante nutritive, printre care fosfor si calciu, albumine si globuline, substante necesare organismului.

Ruxandra Raica

Sursa: www.onenewspage.co

Nota pentru articolul «Laptele ar putea preveni diabetul zaharat tip 2»:1.00/ 5 (2 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate