Revista care te menține sănătos

Editorial

La munte si la mare fara probleme de sanatate

19 iulie 2011
Share

Zilele trecute m-am intalnit cu o prietena care stranuta de zor, suparata ca a racit tocmai acum, vara, inainte de concediu. Da, este posibil sa raciti vara, nu este nimic neobisnuit. Aerul conditionat sau o inghetata consumata in graba cand sunteti transpirat, si este suficient sa aveti o stare ingrozitoare timp de cateva zile. Primul pas spre o vacanta reusita este sa fiti sanatos. Altfel, va veti gandi mai mult la medicamente decat la vacanta. De aceea, revista Farmacia Ta va ofera informatii care va ajuta sa preveniti eventuale neplaceri si sa luati primele masuri daca totusi apar simptome nedorite.

Pregatiti-va pentru vacanta! Fie ca sunteti la munte sau la mare, este necesara o mica trusa medicala care sa contina produse impotriva durerii, febrei, lotiuni pentru protectie solara (gama Genera din farmaciile Catena este extrem de eficace si suplimentele din gama Naturalis: Vitamina C, Calciu cu Vitamina D3 Complex Forte, LaxaNatur, CardioProtect, CardioForte). Aveti grija si de dieta. Fiind plecati de acasa, trebuie sa fiti atenti unde si ce anume mancati.

Va doresc vacanta placuta!

Text: Otilia Ostrotki

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.