Revista care te mentine sanatos

Noutati

Fleximobil, fii flexibil si mobil!

6 septembrie 2012
Share

Fleximobil plicuri este un produs recomandat persoanelor care au dureri articulare cu diferite lozalizari (sold, glezna, coloana, mana, umar) sau celor cu mobilitate redusa. De asemenea, Fleximobil este indicat in caz de suprasolicitare mecanica a articulatiilor (munca fizica solicitanta, sport de performanta, obezitate), dar si pentru recuperarea articulara in urma traumatismelor aparatului locomotor.

Un plic contine extract uscat de gheara-diavolului (200 mg), glucozamina sulfat (750 mg) si condroitina sulfat (600 mg). Gheara-diavolului are eficacitate similara antiinflamatoarelor nesteroidiene (AINS) de ultima generatie, fara a avea insa si efectele adverse ale acestora. Se administreaza cate 1 plic de Fleximobil de doua ori/zi, in cure de cate 2 luni, alternate de o luna de pauza.

Produsul este disponibil in farmaciile Catena.

Nota pentru articolul «Fleximobil, fii flexibil si mobil!»:3.50/ 5 (2 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate