Revista care te mentine sanatos

Stiri

FILDAS cele mai bune rezultate din istoria sa

7 aprilie 2011
Share

Intr-un context general extrem de dificil in care 600 de societati comerciale din domeniul farmaceutic se afla fie in insolventa, fie in faliment, Grupul Fildas a raportat cele mai bune cifre din istoria sa de 20 ani.  Vanzarile totale in 2010 sunt de peste 230 milioane de Euro, profitul net  fiind de peste 8 milioane de Euro. Cele mai mari cresteri le-au avut produsele pentru prevenirea si tratarea bolilor cardiovasculare. Acesta este rezultatul unei campanii de sanatate si responsabilitate sociala intensa, O inima sanatoasa iubeste mai mult, desfasurata de Grupul Fildas in ultimii 5 ani.

Inființata in 1993, Fildas a fost prima companie din industria farmaceutica cu capital integral privat.  Misiunea Fildas este de a promova Sanatatea in Romania, Fildas are ca slogan “Numele sanatatii in Romania”, prin contributia permanenta la imbunatatirea sistemului de sanatate, prin calitatea superioara a serviciilor oferite, prin inovatie si diferentiere.

Grupul Fildas inseamna: atitudine deschisa fata de produsele noi,  logistica computerizata moderna, forta de vanzari, adaptare la nevoile pietei, eforturi creative in gasirea celor mai bune cai si mijloace pentru a adauga valoare campaniilor promotionale, incredere din partea autoritatilor din domeniu in ceea ce priveste respectarea regulamentelor specifice.

Beneficiind de cea mai moderna tehnologie, care permite reactii imediate la tendintele pietei si ale concurentei, Fildas doreste sa devina cea mai importanta companie de pe piata farmaceutica, atat pentru parteneri  cat si pentru angajati.

Cuvinte cheie: Fildas, sanatate, companie,  crestere, rezultate, farmaceutic, industrie, sistem, calitate, servicii, distributie, responsabilitate, social, inima, iubeste, campanii,  prevenire, tratare, cardiovascular, moderna, partener, nevoie.

Nota pentru articolul «FILDAS cele mai bune rezultate din istoria sa»:5.00/ 5 (2 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate