Revista care te menține sănătos

Concursuri

Farmaciata.ro si Anmo te invita in lumea masajului chinezesc

14 aprilie 2010
Share

Castiga in fiecare saptamana o sedinta de masaj traditional chinezesc Anmo! Lasa-ti toate grijile la intrare in timp ce muzica, culorile calde si aromele iti vor incanta simturile si te vor purta intr-un alt loc, plin de sanatate si relaxare.

Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii la concurs:
Inregistreaza-te pe site si trimite un e-mail la adresa [email protected] cu datele tale (nume, prenume, numar de telefon) si o intrebare din domeniul sanatatii la care doresti sa gasesti raspuns in paginile site-ului. Completeaza in corpul mail-ului titlul concursului la care vrei sa participi.
Urmareste pagina de concurs in fiecare vineri si vezi daca ai castigat! Premiul este valabil timp de doua saptamani de la anuntarea castigatorului.
Masajul saptamanii: Masaj Anmo

Este acel masaj efectuat de catre medicii chinezi, in esenta masaj terapeutic, avand ca scop si finalitate indepartarea durerilor si remedierea oricaror afectiuni aferente coloanei. Tehnicile pe care le foloseste acest tip de masaj sunt special create pentru nevoile dumneavoastra, carora medicii nostri le vor acorda o atentie deosebita.

Anmo este primul centru din Bucuresti unde veti regasi cele mai bune servicii de masaj traditional chinezesc, o atmosfera calda si linistitoare si cei mai buni specialisti in arta masajului.

Mai multe detalii pe www.anmo.ro

Castigator ANMO:

Catalin Calinoiu

Nota pentru articolul «Farmaciata.ro si Anmo te invita in lumea masajului chinezesc»:2.00/ 5 (2 voturi)
Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.