Revista care te menține sănătos

Concursuri

Anticarcel – Spune STOP carceilor!

3 decembrie 2010
Share

 Anticarcel este singura solutie de pe piata farmaceutica romaneasca care vine in ajutorul celor care sufera frecvent de crampe musculare.

Participa la concurs pana pe data de 1 ianuarie si poti fi castigatorul uneia dintre cele 10 cutii de Anticarcel oferite de Zdrovit.

Inscrie-te la concurs, raspunde la intrebarea de mai jos si poti castiga.

Intrebare:

Care sunt problemele carora se adreseaza Zdrovit Anticarcel?Partea superioară a machete

Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii la concurs:

• Inregistreaza-te pe site si trimite un e-mail cu datele tale (nume, prenume, numar de telefon) si raspunsul la intrebarea de mai sus. Completeaza in corpul mail-ului titlul concursului la care vrei sa participi.

Anticarcel – Actiune si beneficii

Anticarcel este singura solutie de pe piata farmaceutica romaneasca care vine in ajutorul celor care sufera frecvent de crampe musculare.

Anticarcel este un supliment alimentar ce contine combinatia ideala de vitamine ce ajuta la inlaturarea carceilor stimuland functionarea optima a miocardului si a sistemului circulator, actionand ca antioxidant si stabilizand membrana celulara. Frigul sau lipsa magneziului din organism pot provoca dureri si contractii bruste localizate la muschi, asa-numitii carcei sau chiar dureri intercostale. 

Carceii (sau crampele musculare) apar de multe ori datorita scaderii nivelului de calciu si magneziu din organism. Femeile active si persoanele stresate se confrunta destul de des cu asemenea probleme, insa crampele musculare nu ii ocolesc nici pe aceia dintre noi care au incheiat o perioada mai lunga de activitati fizice intense si nici pe cei care fac o trecere rapida de la cald la rece.  Crampele musculare survin atunci cand te astepti mai putin, provocand dureri sau intepaturi chinuitoare. Fii pregatit! 

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.