Revista care te menține sănătos

Interviu

Cu măsură şi cu gust poţi avea de toate

Mădălina Cristea; Foto PRO TV
9 ianuarie 2023
Share
 • Dacă simţiţi nevoia să deschideţi dicţionarul sau să vă revizuiţi cunoştinţele de fizică în timp ce vă uitaţi la un anumit reality-show plin de adrenalină, înseamnă că îl ştiţi deja pe Daniel Pavel. Pe lângă faptul că orice contact cu el vă creşte inventarul de cuvinte, la finalul acestui interviu veţi fi realizat că îndrăgitul om de televiziune umple inimi şi minţi.

  Rezervă online şi ridică din cea mai apropiată farmacie Catena suplimentul alimentar Tonico Forte; care combate oboseala, întăreşte rezistenţa organismului şi sprijină procesul de învăţare şi memorare.

  Îl cunoaşteţi ca fiind prezentatorul emisiunii Survivor România. Vocea sa pătrunzătoare, cuvintele meşteşugite, vibraţia spirituală sesizabilă chiar şi prin intermediul undelor şi caruselul de emoţii prin care ne poartă în timpul emisiunilor ne intrigă şi ne fac să ne întrebăm cine este Daniel Pavel, omul? Cum se exprimă şi ce trăiri are când nu poartă lavarieră? Polivalent şi autentic, Daniel ne inspiră să ne concentrăm mai mult asupra lucurilor care contează cu adevărat şi să ne îmbunătăţim cvartetul trup-minte-suflet-spirit.

  Cu măsură şi cu gust poţi avea de toate
  Vezi tot
  < Inapoi
  Urmatorul >
 • https://www.farmaciata.ro/cu-masura-si-cu-gust-poti-avea-de-toate/

  Urmează un nou sezon al competiţiei Survivor România. Care sunt aşteptările tale?

  Compar fiecare sezon Survivor România cu expediţiile de descoperiri maritime şi tehnologice ale marilor navigatori din istorie şi spun doar atât: dacă sezonul trecut a fost unul memorabil, acest nou sezon, la valul uriaş de aşteptare şi de undă aspiraţională de o magnitudine creată deja, va fi demn de cărţile de istorie ale reality show-urilor, o dată în plus.

  Te vezi în ipostaza concurentului?

  Sigur că da. Şi dacă n-aş fi avut o natură sportivă sau neliniştea exploratorului de a testa, tot apare un factor mimetic când comentezi, prezinţi şi narezi Survivor România, şi este aspiraţional - vrei să fii ca ei, să poţi ca ei, să supravieţuieşti ca ei.

  Rezervă online şi ridică din cea mai apropiată farmacie Catena suplimentul alimentar Benesio MaxiTonic; care contribuie la revigorarea şi tonifierea organismului şi la îmbunătăţirea calităţii vieţii. Conţine o combinaţie unică de 24 de ingredient active.

  Vezi tot
  < Inapoi
  Urmatorul >
 • https://www.farmaciata.ro/cu-masura-si-cu-gust-poti-avea-de-toate/

  De la inginer în transport maritim şi ofiţer în marina comercială ai trecut la radio şi televiziune. Ce te-a făcut să iei decizia acestei reconversii profesionale?

  Recunosc, poate părea ciudat un asemenea parcurs profesional, dacă nu ai fost pe mare, pe navă comercială, vreodată. Viaţa la bord, pentru un extrovert mai ales, ar fi chinuitor de rutinieră, dacă nu ar fi poveştile de cules şi spus, la întoarcerea acasă. În cazul meu, am adăugat acestui etos de culegător-povestitor şi o abordare mai riguros inginerească, şi anume, în paralel cu studiile şi activitatea de lider studenţesc să învăţ temeinic cu ce se mănâncă tehnica interviurilor, a documentarelor şi reportajelor capete beta de stradă, în studioul extrem de bine echipat al centrului media maritim aflat în anii aceia la Constanţa.

  Austria, România sau Republica Dominicană – unde e inima ta?

  Inima urmează conştiinţei trezite, cred eu, iar ultimii doi ani, în special, reprezintă sinteza vieţii mele de până acum. Fiecare dintre aceste ţări, minunate locuri de pe Pământ, prin întâmplările cu care am ajuns să rezonez şi le-am trăit m-a construit şi sunt extrem de recunoscător. La Viena am partea de familie formată din băiatul meu şi mama lui, deci anima-animus, iar în România am străbunii, prezentul şi viitorul neamului.

  Ai călătorit destul de mult. Care este destinaţia ta preferată din întreaga lume?

  Sunt câteva, da, şi la unele am ajuns fizic, la altele cu forţa imaginaţiei, din lecturi. Preferate sunt, clar, cele total diferite de cele turistice - sub nicio formă ceva ce poate fi catalogat prin stele etc. Colţuri de rai, picioare de plai, de la noi, sau din locuri sălbatice de înaltă vibraţie. Îmi plac şi oraşele, citadin fiind, însă am depăşit faza de a mă extazia pe caldarâm, muzee sau cafenele. Sunt doar staţii către adevăratele mele expediţii.

  Vezi tot
  < Inapoi
  Urmatorul >
 • https://www.farmaciata.ro/cu-masura-si-cu-gust-poti-avea-de-toate/

  Ce faci pentru a te menţine aproape de fiul tău din prima căsătorie?

  Totul şi încă simt că e loc de mai mult. Întotdeauna în deplină înţelegere cu Anca, mama lui, suntem o super echipă pentru el şi simt că el ştie asta în fiecare clipă a vieţii sale. Este în etapele de formare preliminare ale bărbăţiei şi se descurcă foarte bine. Partea de sport şi de vigoare a masculinăţii, partea mea departamentală sunt contraponderile de formare pentru zona de şcoală franceză, germană şi cultura usage du monde (n.n. înţelegere a lumii) pe care i-o oferă mama şi bunicii materni.

  Ce ţi-ai propus pentru 2023? Crezi în setarea unor rezoluţii sau laşi totul să vină de la sine?

  Factorul aleatoriu, al haosului ca forţă organizatoare în micro şi macro cosmos este de asemenea o realitate afirmată de cărturarii lumi. Deci undeva în aceste două axe se înscrie şi viaţa omului, iar dacă introducem în ecuaţie şi elementul serendipitate - conform căruia ne mişcăm pe axe energetice subtile şi ajungem tot unde trebuie, chiar că planificarea detaliată a vieţii, a unui an întreg, pentru buna regulă, este doar un mod plăcut de a-l amuza pe Creator.

  Vezi tot
  < Inapoi
  Urmatorul >
 • https://www.farmaciata.ro/cu-masura-si-cu-gust-poti-avea-de-toate/

  Ce alimente sau obiceiuri alimentare eviţi?

  În etapele premergătoare show-ului, evit fructoza şi aproape orice dulce procesat. Însă odată ajunşi în Dominicană, sub atenţia doctorului şi prietenului meu Teo, diversific alimentaţia cu carnea, fructele şi legumele locului, extrem de gustoase. Vara şi toamna, profit de ce oferă România şi Austria din belşug. Încerc şi postul nostru realist ortodox mai rar, dar nu mă las.

  Care sunt investigaţiile medicale pe care le faci în mod regulat?

  Cele esenţiale de sânge şi medicină generală. Prin Ana, partenera mea, am şansa unor întâlniri regulate la Cluj, oraşul ei de formare, cu medici minunaţi, pe medicina dentară şi cea estetică.

  Ce înseamnă pentru tine un stil de viaţă sănătos?

  Pentru mine un stil de viaţă sănătos este cel oferit de multitudinea de alimente şi reţete la care are acces omul modern pentru a-şi continua călătoria vieţii în condiţii de maximă navigabilitate. Adică, cu măsură şi cu gust poţi avea de toate. Sportul, aventura, lectura, imaginaţia exprimată creativ trebuie înglobate în mica lume de lângă noi, familia, grupul social etc. făcându-i parte pe cei dragi la ale tale, dar reţinând un cât acolo exclusiv pentru tine şi pentru conversaţiile tale esenţiale cu Fiinţa.

  Un gând/sfat pentru cititorii noştri

  Doresc cititorilor frumoasei şi necesarei reviste Farmacia Ta un 2023 cu împlinirile mult dorite şi cu ajustările sufleteşti necesare pentru o viaţă lungă, sănătoasă şi prosperă!

  Vezi tot
  < Inapoi
  Urmatorul >
#tags   \   ,
Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.