Revista care te mentine sanatos

Stiri

Cele mai bune remedii impotriva durerilor in gat

18 decembrie 2013
Share

Potrivit unei noi cercetari in domeniu, acidul acetilsalicilic este unul dintre cele mai eficiente remedii impotriva durerii in gat. Puteti face gargara cu cateva tablete dizolvate in apa, reducand intensitatea durerii in gat in termen de doua ore. Aceasta este concluzia la care au ajuns expertii Universitatii din Cardiff, Marea Britanie. Efectul a durat mai mult de sase ore.

Inhalarea produselor care contin mentol este, de asemenea, benefica. Aceste produse sunt benefice in cazul congestiei nazale, ameliorand simptomele. Unele tipuri de miere pot lupta impotriva infectiilor gatului, deoarece contin in mod natural peroxid de hidrogen, ce are proprietati antibacteriene, dupa cum afirma expertii Universitatii Waikato din Noua Zeelanda. Mierea administrata copiilor inainte de culcare suprima tusea pe timp de noapte, in mod mult mai eficient chiar decat unele siropuri. Sa nu uitam nici de acupunctura in ureche, care are, de asemenea, efecte benefice.

Ruxandra Raica

Sursa: dailymail.co.uk

Nota pentru articolul «Cele mai bune remedii impotriva durerilor in gat»:2.67/ 5 (3 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate