Revista care te menține sănătos

medic primar ortopedie-traumatologie, , www.centrokinetic.ro, tel.: 0314335371, [email protected]
Din anul 2016, ortopedul Andrei Bogdan este coordonatorul proiectul Centrokinetic, clinica de recuperare care se identifica printr-o echipa multidisciplinara, ce urmareste pacientul pe toata perioada de recuperare.

A absolvit Facultatea de Medicina la Targu Mures, iar ulterior si-a dat examenul de rezidentiat in Ortopedie la Bucuresti, incepandu-si cariera de rezident la Spitalul de Urgenta Sfantul Pantelimon, sub egida prof. dr. Cristea Stefan, unde a lucrat 3 ani.

In aceeasi perioada, a efectuat 2 stagii de pregatire la spitalul Sahlgrenska Goteborg, Suedia, sub egida dr. Branemark. A profesat 5 ani in cadrul catedrei de Anatomie a UMF Carol Davila Bucuresti, unde a efectuat o activitate didactica intensa alaturi de studenti. In 2008 s-a transferat la Spitalul Universitar Elias, unde a profesat timp de 1 an alaturi de prof. dr. H. Orban, participand la peste 200 de artroplastii de genunchi si sold. Ulterior, s-a transferat la Spitalul de Urgenta Floreasca, in cadrul sectiei prof. dr. Popescu Gheorghe.

Din 2009, este colaborator la Institutul de Biochimie al Academiei Romane in cadrul proiectului de cercetare „Biocompatibilitatea filmelor de hidroxiapatita, depuse pe materiale de tip implant”, iar din septembrie 2015 devine Doctor in Medicina. In 2016, incepe proiectul Centrokinetic si devine Sef de Lucrari in cadrul Catedrei de Ortopedie a UMF Carol Davila Bucuresti, Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca.

Articole scrise de: Dr. Andrei Ioan Bogdan

S-ar putea să-ți placă și...