Stiri

Al XIII-lea Simpozion si Curs Postuniversitar al IASGO 25-28 aprilie

marti, 10 aprilie 2012
Share

Chirurgia hepato-bilio-pancreatica si chirurgia oncologica digestiva reprezinta temele de actualitate care vor fi abordate anul acesta la cel de-al XIII-lea Simpozion si Curs Postuniversitar al IASGO – Sectiunea Romana, organizat in perioada 25-28 aprilie 2012 in incinta Institutului National de Statistica.

Centrul de greutate al evenimentului de anul acesta vizeaza focalizarea asupra patologiei hepato-bilio-pancreatice, intrucat, incepand cu acest an, intra in vigoare noua curricula de studii complementare in chirurgia hepato-bilio-pancreatica, superpozabila cu cea a UEMS (Union Européenne des Médecins Spécialistes). In plus, cu ocazia acestei intalniri stiintifice va fi organizat si un curs postuniversitar, avand ca subiect „Tehnici chirurgicale utilizate in rezectia hepatica”.

Manifestarea, devenita traditionala, este legata de oportunitatea unui schimb de experienta privind modalitatile de diagnostic si tratament utilizate, ceea ce va permite ameliorarea rezultatelor obtinute in managementul pacientilor.

tonica
2017-05-10T17:54:16+00:00

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Mentine-te
sanatos
in fiecare luna
catena
Mentine-te sanatos cu NEWSLETTERUL
Nu, multumesc