Revista care te menține sănătos

Știri

Ingredientul care va ajuta sa aveti un ten frumos la menopauza

29 octombrie 2013
Share

Femeile stiu ca menopauza poate face „ravagii” in ceea ce priveste tenul. Oamenii de stiinta spun insa ca au gasit o solutie pentru ca tenul sa ramana tanar, fiind vorba de o crema special conceputa pentru femeile aflate la menopauza.

Potrivit celor care au creat aceasta crema, ingredientele din compozitie stimuleaza productia de colagen cu aproximativ 70%. In timpul menopauzei, femeile pierd o treime din colagenul produs de celulele pielii, lucru ce cauzeaza imbatranirea prematura. Expertii au descoperit ca un lant de aminoacizi – Matrixyl – ar putea dubla productia de colagen. Astfel, a fost dezvoltata o gama de creme de fata care combina acest ingredient activ cu alti compusi antiimbatranire. Crema contine de cateva ori mai mult Matrixyl decat alte creme aflate pe piata. Schimbarile hormonale nu afecteaza numai starea de spirit si kilogramele, ci si nivelul de colagen care scade dramatic, lasand pielea uscata, terna.

Ruxandra Raica

Sursa: dailymail.co.uk

#tags   \   , , ,
Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.