Revista care te menține sănătos

Interviu

„Fructele nu lipsesc niciodata din meniul meu” Corina Danila

5 septembrie 2017
Share

Corina Danila nu are nevoie de un text de prezentare pompos. Cu totii o stim si o indragim inca din 1994, cand isi incepea cariera in televiziune ca si crainic, iar apoi am admirat-o pe scena teatrului, in telenovele sau cantand.

Astazi, la fel de frumoasa si tonica, o gasim pe TVR2, in fiecare sambata, de la 19:30,  prezentand „Topping”. Si ne place la fel de mult! Va dorim lectura placuta!

Farmacia Ta: Cum se imparte Corina Danila intre profesie si viata de familie?

Corina Danila: Deocamdata, reusesc sa le impac pe toate, pentru ca o am pe mama alaturi, care imi este de foarte mare ajutor. Nu voi reusi niciodata sa ii multumesc indeajuns pentru cat de mult m-a ajutat si ma ajuta in continuare.

F.T.: Sunteti mereu in forma. Cum reusiti: tineti dieta, faceti sport?

C.D.: Dietele nu sunt o prioritate, cred ca responsabili pentru cum arat sunt doi factori importanti: programul incarcat si solicitant de fiecare zi si fata mea, Rianna. Nici nu mai este nevoie sa merg la sala tinand cont de cata alergatura am parte in fiecare zi. Iar sfarsitul fiecarei saptamani este alaturi de Rianna, asa ca nu poate fi decat unul activ: ne dam cu rolele, ne plimbam cu bicicleta, mergem in drumetii… o „odihna activa”.

F.T.: Care considerati ca sunt cele mai importante investigatii pe care ar trebui sa le realizeze o femeie la aceasta varsta?

Principiile dupa care ma ghidez in viata sunt respectul fata de munca, fata de oameni, iubirea de Dumnezeu si credinta ca El este cel care aranjeaza lucrurile cel mai bine pentru fiecare, chiar daca noi nu intelegem acest lucru.

C.D.: Investigatiile de rutina, efectuate o data la 6 luni, testul Papanicolau si mamografia. Cancerul mamar sau cel cervical in faze incipiente sunt asimptomatice, asa ca trebuie un control amanuntit in fiecare an.

F.T.: Cum va mentineti in forma si, totodata, preveniti imbatranirea: luati vitamine, realizati cure de detoxifiere?

C.D.: Incerc sa alimentez organismul cat mai natural, cu tot ceea ce este important pentru sanatate. Asa ca fructele nu lipsesc niciodata din meniu, indiferent de anotimp, iar primavara si vara consum tot felul de fructe si legume de sezon.

F.T.: Sunteti adepta medicinei conventionale sau a terapiilor naturale?

C.D.: Sunt adepta prevenirii. Daca sunt probleme, atunci apelez la o combinatie intre medicina alopata si cea homeopata, cred ca se completeaza reciproc.

F.T.: Care este, in opinia dumneavoastra, ingredientul care face o femeie sa se simta frumoasa si sigura pe sine?

C.D.: Cred ca o femeie este frumoasa si sigura pe sine in momentul in care are pofta de viata.

F.T.: Care sunt secretele de frumusete la care apelati?

C.D.: Demachiere seara si dimineata, si neaparat hidratare.

F.T.: Un gand pentru cititorii revistei Farmacia Ta.

C.D.: Sa aiba parte de sanatate si sa se bucure de viata in fiecare zi!

Incerc sa mananc cat mai natural, tot ceea ce este important pentru sanatate. Asa ca fructele nu lipsesc niciodata din meniu, indiferent de anotimp. In ceea ce priveste o problema de sanatate, daca este ceva simplu, sa zicem o durere de cap, incerc sa fac o pauza de lucru, sa imi relaxez ochii. Daca problema persista, evident ca merg la medic.

Text: Diana Sorescu

Foto: TVR2

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.