Revista care te menține sănătos

Știri

Carrefour Romania si Crucea Rosie va invita sa va alaturati proiectului “Banca de Alimente” pentru a ajuta impreuna familiile nevoiase din toata tara.

23 decembrie 2010
Share

Proiectul umanitar „Banca de Alimente” a inceput in 2009 si are misiunea de a oferi hrana persoanelor vulnerabile, celor fara venituri sau cu venituri foarte mici: pensionari, familii numeroase, persoane fara adapost, persoane cu dizabilitati, persoane suferind de boli cronice.

Carrefour Romania s-a implicat in sustinerea acestui proiect umanitar de la debutul sau, oferind atat sprijin logistic pentru organizarea depozitului central al Bancii de Alimente, ajutor profesional pentru managementul proiectului, cat şi donatii suplimentare de alimente. ¥n prezent, proiectul se deruleaza in toate cele 23 de hypermarketuri Carrefour din Arad, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Cluj, Constanta, Focsani, Iasi, Oradea, Pitesti, Sibiu, Suceava si Drobeta Turnu Severin, precum si in supermarketul Carrefour Market din Bacau.

Sarbatorilor de iarna sunt  un moment in care toata lumea lasa deoparte grijile si se bucura de zapada, de colinde si de bucate gustoase. Din nefericire, exista persoane pentru care sacul Mosului ramane gol, ele aflandu-se la limita subzistentei. Impreuna putem oferi o speranta acestor oameni! Oricine poate dona alimente sau bani in toate hypermarketurile Carrefour, pentru ca si cei mai defavorizati dintre semenii nostri sa aiba ce pune pe masa de Sarbatori!

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.