Revista care te mentine sanatos

Suplimente Naturalis

Vitamina E 2

12 decembrie 2012
Share

Specialistii considera ca vitamina E sau tocoferolul are un puternic efect antioxidant, fiind demonstrat rolul major in imbunatatirea circulatiei sangvine si in prevenirea bolilor coronariene.

Alaturi de vitamina C, lupta contra efectelor nocive ale radicalilor liberi si intareste mecanismele de aparare a organismului, ajuta la repararea si vindecarea tesuturilor si joaca un rol deosebit de important in prevenirea cancerului (in special de prostata, san, colon, plaman).

Vitamina E are si rol protector la nivel celular, blocand actiunea nociva a radicalilor liberi si incetinind, totodata, procesul de imbatranire. Are multiple beneficii asupra pielii, unul dintre ele fiind fotoprotectia.

Naturalis Vitamina E este disponibil in farmaciile catena

Nota pentru articolul «Vitamina E 2»:5.00/ 5 (4 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate