Revista care te mentine sanatos

Stiri

Vitamina D va protejeaza de infectiile virale

joi, 17 mai 2012
Share

Primavara este un anotimp inselator, insa impotriva infectiilor virale va puteti proteja cu suplimente ce contin vitamina D, potrivit unui nou studiu. Iarna si toamna actioneaza si mai bine, si asta deoarece nivelul vitaminei D scade atunci cand zilele sunt mai scurte, iar lumina soarelui este relativ slaba.

De asemenea, studiul mai sugereaza ca suplimentarea cu vitamina D in randul populatiei varstnice le-ar putea intari imunitatea. Aceasta vitamina este extem de importanta pentru organism si poate ajuta atunci cand terapiile conventionale nu sunt de ajuns.

Cercetatorii au comparat nivelul de vitamina D din sange la trei grupuri de subiecti sanatosi: tineri (20-30 de ani), persoane de varsta mijlocie (31-59) si varstnici (60-86 de ani). S-a descoperit ca nivelul de vitamina D scade odata cu varsta.

Ruxandra Raia

Sursa: www.newkerala.com

Nota pentru articolul «Vitamina D va protejeaza de infectiile virale»:2.50/ 5 (2 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate